Penktadienis, 10 sausio, 2025

Naujausi

Nuo šiol bulves kepsite tik pagal šį metodą! Gardžios, kvapnios ir traškios

Ingredientai

  • Mažos bulvės – 1 kg,
  • Sviestas – 50 g,
  • Augalinis aliejus – 1/3 puodelio,
  • Česnakas – 2 skiltelės,
  • Druska ir pipirai pagal skonį.

Gaminimo eiga

Nuskustas bulves sudėkite į šaltą vandenį ir užvirkite. Kai tik vanduo užvirs, išjunkite kaitlentę ir palikite bulves verdančiame vandenyje 5 minutes. Tada nupilkite vandenį.

Į keptuvę supilkite aliejų ir supilkite bulves. Visa patiekalo paslaptis slypi maišant dviejų rūšių riebalus. Sudėkite bulves į keptuvę ir uždenkite, kepkite 10–15 minučių ant vidutinės ugnies. Kas 2–3 minutes pakratykite keptuvę, uždengę dangtį, kad bulvės tolygiai apkeptų.

Po 10–15 minučių nuimkite dangtį, suberkite susmulkintą česnaką, druską ir pipirus, įdėkite sviestą. Pakepkite dar 5 minutes.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šį žavingą penktadienį (sausio 10 d.) vienas dangiškas ženklas demonstruoja neprilygstamą meistriškumą tvarkos ir organizavimo srityje, o kitas sužavi kiekvieną savo beribiu patrauklumu!

💫 Smalsaujate apie šiandienos horoskopo įžvalgas, sukurtas būtent jums? 🌟 ♒ Vandenis Ei, Vandenis, tu esi tarsi draugystės wifi - unikaliai universalus ir kažkodėl visada esantis...

6 dalykai, kuriuos reikėtų išmesti iš savo šaldiklio dabar pat

Atlaisvinkite daugiau vietos ir sumažinkite maisto švaistymą, pašalindami nereikalingus produktus. Šaldiklis dažnai lieka pamirštas ir netvarkytas – tai vieta, kurioje lengvai kaupiasi pertekliniai produktai, o...
---