Šeštadienis, 19 balandžio, 2025

Naujausi

Nuo šiol bulves kepsite tik pagal šį metodą! Gardžios, kvapnios ir traškios

Ingredientai

  • Mažos bulvės – 1 kg,
  • Sviestas – 50 g,
  • Augalinis aliejus – 1/3 puodelio,
  • Česnakas – 2 skiltelės,
  • Druska ir pipirai pagal skonį.

Gaminimo eiga

Nuskustas bulves sudėkite į šaltą vandenį ir užvirkite. Kai tik vanduo užvirs, išjunkite kaitlentę ir palikite bulves verdančiame vandenyje 5 minutes. Tada nupilkite vandenį.

Į keptuvę supilkite aliejų ir supilkite bulves. Visa patiekalo paslaptis slypi maišant dviejų rūšių riebalus. Sudėkite bulves į keptuvę ir uždenkite, kepkite 10–15 minučių ant vidutinės ugnies. Kas 2–3 minutes pakratykite keptuvę, uždengę dangtį, kad bulvės tolygiai apkeptų.

Po 10–15 minučių nuimkite dangtį, suberkite susmulkintą česnaką, druską ir pipirus, įdėkite sviestą. Pakepkite dar 5 minutes.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Ideali šaltiena Velykoms: skaidri, skani ir be želatinos

Norite Velykoms pasigaminti idealios šaltienos, bet be želatinos? Šis receptas leis jums pasigaminti skaidrią, skanią ir tikrą šaltieną, kuri papuoš šventinį stalą. Šaltiena, kuri...

Šeštadienio Žavesys (balandžio 19 d.): Atleiskite Astro-magią—šiandien dvi Zodiako žvaigždės sužibės drąsiomis naujomis nuotykiais!

Šiandien teikia naują galimybę atrasti naujus hobius, galinčius pakeisti jūsų laisvalaikio praleidimą į nepaprastą patirtį. 🎨🌠 Pasinerkite į mūsų rekomendacijas ir raskite savo kitą...
---