Penktadienis, 10 sausio, 2025

Naujausi

Ar kada bandėte kepti melioną? Nuostabus receptas!

Mes dažniausiai valgome žalią melioną. Daugelis žmonių net neįtaria, kad jis gali būti labai skanus ir termiškai apdorojus.

Nenustebkite! Keptas melionas turi labai subtilų, malonų ir savitą skonį! Neteks nusivilti tokiu kulinariniu eksperimentu.

Tokį desertą gali pagaminti ne tik patyrusios šeimininkės, bet ir pradedančiosios, nes tam nereikia jokių ypatingų įgūdžių.

Keptas melionas patiks ir jūsų šeimai – vaikams ir net vyrui. Šis desertas pagaminamas labai greitai.

Jo paruošimui jums reikės:

migdolų drožlių;

meliono;

rudo cukraus;

gabalėlio sviesto;

Gaminimas:

Nulupkite melioną, išimkite sėklas ir supjaustykite skiltelėmis.

Įkaitinkite keptuvę, ištirpinkite sviestą, į sviestą įpilkite truputį rudojo cukraus.

Į keptuvę sudėkite meliono skilteles, kepkite 2–3 minutes iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies, kol taps šviesiai rusvos spalvos.

Keptuvėje be aliejaus 1 minutę pakepinkite migdolų drožles, kol paruduos.

Susmulkinkite šokoladą ir ištirpinkite mikrobangų krosnelėje.

Sudėkite keptas meliono riekeles į lėkštę, ant jų užpilkite šokolado ir pabarstykite keptais migdolais. Desertas paruoštas, skanaus!

 

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šį žavingą penktadienį (sausio 10 d.) vienas dangiškas ženklas demonstruoja neprilygstamą meistriškumą tvarkos ir organizavimo srityje, o kitas sužavi kiekvieną savo beribiu patrauklumu!

💫 Smalsaujate apie šiandienos horoskopo įžvalgas, sukurtas būtent jums? 🌟 ♒ Vandenis Ei, Vandenis, tu esi tarsi draugystės wifi - unikaliai universalus ir kažkodėl visada esantis...

6 dalykai, kuriuos reikėtų išmesti iš savo šaldiklio dabar pat

Atlaisvinkite daugiau vietos ir sumažinkite maisto švaistymą, pašalindami nereikalingus produktus. Šaldiklis dažnai lieka pamirštas ir netvarkytas – tai vieta, kurioje lengvai kaupiasi pertekliniai produktai, o...
---