Šeštadienis, 19 balandžio, 2025

Naujausi

Aguonų keksas – ne tik gražus, bet ir labai skanus!

Trapus ir saldus!

Sudedamosios dalys:

  • Miltai – 260 g
  • Pienas – 150 ml
  • Cukrus – 120 g
  • Kiaušiniai – 2 vnt.
  • Sviestas – 100 g
  • Aguonos – 3 šaukštai
  • Vienos citrinos sultys
  • Vienos citrinos žievelė
  • Kepimo milteliai – 2 šaukšteliai
  • Druska – 1 žiupsnelis

Paruošimo eiga:

  1. Kiaušinius, cukrų ir sviestą išplakite elektriniu maišytuvu. Supilkite pieną ir vėl plakite didžiausiu galimu greičiu.
  2. Supilkite citrinos sultis ir dalimis suberkite persijotus miltus bei kepimo miltelius.
  3. Plakite iki vientisos masės.
  4. Tada suberkite aguonas ir išmaišykite su šaukštu.
  5. Tešlą sudėkite į riebalais išteptą kepimo formą.
  6. Paruoštą aguonų keksą pabarstykite cukraus pudra.

Gero apetito!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Ideali šaltiena Velykoms: skaidri, skani ir be želatinos

Norite Velykoms pasigaminti idealios šaltienos, bet be želatinos? Šis receptas leis jums pasigaminti skaidrią, skanią ir tikrą šaltieną, kuri papuoš šventinį stalą. Šaltiena, kuri...

Šeštadienio Žavesys (balandžio 19 d.): Atleiskite Astro-magią—šiandien dvi Zodiako žvaigždės sužibės drąsiomis naujomis nuotykiais!

Šiandien teikia naują galimybę atrasti naujus hobius, galinčius pakeisti jūsų laisvalaikio praleidimą į nepaprastą patirtį. 🎨🌠 Pasinerkite į mūsų rekomendacijas ir raskite savo kitą...
---