Šeštadienis, 19 balandžio, 2025

Naujausi

Švelnus kavos skonio pyragas: tai geriausias mano žinomas greitas desertas!

Skanus, tačiau paprastas ir stebėtinai greitai paruošiamas pyragas. Receptą radome jums „YouTube“ kanale.

Jums reikės:

  • 4 kiaušinių (224 g)
  • 3/4 stiklinės cukraus (150 g)
  • 1 stiklinės paprastų miltų (160 g)
  • 1 pakelio vanilinio cukraus (15 g)
  • 1 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių (4 g)
  • Uogienės (300-350 g)
  • 1 pakelio kokosų skonio pudingo miltelių (35 g)
  • Grietinėlės 30% (400 – 500 ml)
  • Varškės kremo (250 g)
  • Apvalių sausainių (150-180 g)
  • 7-8 šaukštų cukraus pudros (70-80 g)
  • Pusės stiklinės tarkuotų kokoso drožlių (50 g)
  • Espreso kavos (100-120 ml)
  • 3-4 valgomųjų šaukštų želatinos (24-32 g)

Papildomai::

  • Paruoštos kavos

Kepimo skardos:

  • išmatavimai 20×30 cm

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimo eiga:

Tešlai skirtus kiaušinius su cukrumi plakite iki putų konsistencijos.

Suberkite pudingo miltelius ir gerai išmaišykite.

Į mišinį palaipsniui įsijokite miltus ir kepimo miltelius.

Užmaišykite vientisą tešlą.

Sudėkite ją į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi.

Kepkite 175 laipsnių temperatūroje apie 20-25 minutes.

Kol kepa, paruoškite pirmąjį kremą.

Du valgomuosius šaukštus želatinos ištirpinkite vandenyje.

Išplakite grietinėlę (400 ml) su 3-4 šaukštais cukraus pudros.

Palaipsniui po šaukštą įmaišykite į šią masę varškę ir želatiną.

Įmaišykite kokosų drožles ir gerai išmaišykite.

Ant atvėsusios tešlos užtepkite uogienės.

Po to sluoksniuokite paruoštą kremą.

Ant kremo sudėkite kavoje mirkytus apvalius sausainius.

Viršutinis sluoksnis:

Ištirpinkite želatiną espreso kavoje (100-150 ml).

Išplakite likusią grietinėlę su 4 šaukštais cukraus pudros.

Naudodami konditerinį maišelį, sluoksniuokite kremą ant deserto viršaus.

Patiekite pyragą gerai atšaldytą.

Galite apibarstyti tarkuotu šokoladu.

Linkime gero skonio!

Vaizdo įrašo medžiaga:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Ideali šaltiena Velykoms: skaidri, skani ir be želatinos

Norite Velykoms pasigaminti idealios šaltienos, bet be želatinos? Šis receptas leis jums pasigaminti skaidrią, skanią ir tikrą šaltieną, kuri papuoš šventinį stalą. Šaltiena, kuri...

Šeštadienio Žavesys (balandžio 19 d.): Atleiskite Astro-magią—šiandien dvi Zodiako žvaigždės sužibės drąsiomis naujomis nuotykiais!

Šiandien teikia naują galimybę atrasti naujus hobius, galinčius pakeisti jūsų laisvalaikio praleidimą į nepaprastą patirtį. 🎨🌠 Pasinerkite į mūsų rekomendacijas ir raskite savo kitą...
---