Sekmadienis, 20 balandžio, 2025

Naujausi

Pusryčiams: karšti kepti sumuštiniai su malta mėsa

Ingredientai

  • malta mėsa – 200 g,
  • bulvės – 200 g,
  • morkos – 1 vnt.,
  • svogūnas – 1 vnt.,
  • druska – 1 žiupsnelis,
  • kiaušinis – 1 vnt.,
  • juodieji pipirai,
  • augalinis aliejus.

Gaminimo eiga

  1. Svogūną sutarkuokite burokine trintuvės puse, bulves ir morkas – bulvine.
  2. Į maltą mėsą įmuškite kiaušinį, suberkite druską ir pipirus. Gerai išmaišykite rankomis. Kiekvieną batono riekutę aptepkite įdaru.
  3. Skrebučius dėkite į įkaitintą keptuvę, įpylę šiek tiek aliejaus, apkepkite, tada apverskite ir kepkite kol gražiai paruduos.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Istorikė papasakojo, ką valgė Jėzus Kristus

Ar kada nors susimąstei, ką valgė Jėzus Kristus savo kasdienybėje? Nors daugelis žino apie simbolinius produktus, tokius kaip nerauginta duona ir vynas per Paskutinę...

Šie du produktai mažina kraujospūdį efektyviau nei atsisakymas druskos

Druskos ribojimas jau seniai laikomas pagrindiniu būdu sumažinti arterinį kraujospūdį. Tačiau nauji tyrimai rodo, kad kai kurie produktai gali būti dar efektyvesni ir juos...
---