Penktadienis, 10 sausio, 2025

Naujausi

Karališkas obuolių pyragas: jus tikrai sužavės šis receptas!

Tai – puikus obuolių desertas, kurį labai paprasta paruošti, o jo skonis sužavės net ir didžiausią gurmaną!

Jums reikės:

Tešlai:

3 kiaušinių

4 valgomųjų šaukštų cukraus

2 valgomųjų šaukštų miltų

1 valgomojo šaukšto bulvių krakmolo

0,5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

1 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus

Obuolių sluoksniui:

800 gramų obuolių

Cukraus (pagal skonį)

1 pakelio pudingo miltelių

Kremui:

300 gramų plakamosios grietinėlės

150 g grietinės

Želatinos

Pyrago viršui:

150 gramų juodojo arba pieniško šokolado

Kaip gaminti?

Išplakite kiaušinių baltymus su cukrumi, palengva įmaišykite kitus tešlos ingredientus.

Kepimo formą (maždaug 22 cm skersmens) ištepkite riebalais, supilkite tešlos masę. Kepkite 25–30 minučių 170 ° C temperatūroje. Iškeptą pyrago pagrindą atvėsinkite kambario temperatūroje.

Nulupkite obuolius, supjaustykite gabalėliais, užpilkite maždaug 3/4 puodelio vandens (jei obuoliai nėra labai sultingi),  virkite, kol suminkštės.

Nupilkite vandenį, įberkite pakelį vanilinio pudingo miltelių.

Ant atvėsusio pyrago pagrindo sudėkite obuolių masę, išlyginkite.

Išplakite grietinėlę su grietine ir cukrumi, įdėkite želatinos, ir formuokite dar vieną pyrago sluoksnį.

Pyrago viršų papuoškite šokolado drožlėmis.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šį žavingą penktadienį (sausio 10 d.) vienas dangiškas ženklas demonstruoja neprilygstamą meistriškumą tvarkos ir organizavimo srityje, o kitas sužavi kiekvieną savo beribiu patrauklumu!

💫 Smalsaujate apie šiandienos horoskopo įžvalgas, sukurtas būtent jums? 🌟 ♒ Vandenis Ei, Vandenis, tu esi tarsi draugystės wifi - unikaliai universalus ir kažkodėl visada esantis...

6 dalykai, kuriuos reikėtų išmesti iš savo šaldiklio dabar pat

Atlaisvinkite daugiau vietos ir sumažinkite maisto švaistymą, pašalindami nereikalingus produktus. Šaldiklis dažnai lieka pamirštas ir netvarkytas – tai vieta, kurioje lengvai kaupiasi pertekliniai produktai, o...
---