Tai dar vienas nuostabus receptas!
Jis puikus, ir kaip rašo juo pasidalijusi šeimininkė: „Jums nereikės stovėti prie keptuvės, niekur nesitaško riebalai, tiesiog paruošiate, padalijate, kepate ir laukiate – viskas!”
Ačiū už šį puikų receptą!
Jums reikės:
Aštuonioms porcijoms:
- 800 g kietojo edam sūrio
- 8 vnt. kiaušinių
- 400 g kumpio
- džiūvėsėlių ir aliejaus dubenėliams patepti
Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti
Gaminimo eiga:Pirmiausia patepkite dubenėlius aliejumi ir kruopščiai pabarstykite juos džiūvėsėliais.
Tada sutarkuokite sūrį ir kumpį. Pusę sūrio įdėkite į visus dubenėlius.
Ant jo uždėkite pusę tarkuoto kumpio.
Į kiekvieną dubenėlį gražiai įmuškite po vieną kiaušinį ir ant jo sudėkite likusį kumpį.
Ant kumpio paskirstykite likusį tarkuotą sūrį.
Taip paruoštus dubenėlius dėkite į kepimo skardą, kurią pripildėte vandeniu.
Kepkite iki 200–250 ° C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 20–25 minutes, kol sūris išsilydys.
Išimkite dubenėlius, leiskite jiems šiek tiek pastovėti ir sudėkite į lėkštes.
Galite įsipilti totorių padažo, patiekite su keptomis bulvėmis ar bulvytėmis ir salotomis.
Gero apetito!