Antradienis, 18 kovo, 2025

Naujausi

Kaip paruošti skanų keptą sūrį be keptuvės? Jūs turite tai išbandyti!

Tai dar vienas nuostabus receptas!

Jis puikus, ir kaip rašo juo pasidalijusi šeimininkė: „Jums nereikės stovėti prie keptuvės, niekur nesitaško riebalai, tiesiog paruošiate, padalijate, kepate ir laukiate – viskas!”

Ačiū už šį puikų receptą!

Jums reikės:

Aštuonioms porcijoms:

  • 800 g kietojo edam sūrio
  • 8 vnt. kiaušinių
  • 400 g kumpio
  • džiūvėsėlių ir aliejaus dubenėliams patepti

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimo eiga:

Pirmiausia patepkite dubenėlius aliejumi ir kruopščiai pabarstykite juos džiūvėsėliais.

Tada sutarkuokite sūrį ir kumpį. Pusę sūrio įdėkite į visus dubenėlius.

Ant jo uždėkite pusę tarkuoto kumpio.

Į kiekvieną dubenėlį gražiai įmuškite po vieną kiaušinį ir ant jo sudėkite likusį kumpį.

Ant kumpio paskirstykite likusį tarkuotą sūrį.

Taip paruoštus dubenėlius dėkite į kepimo skardą, kurią pripildėte vandeniu.

Kepkite iki 200–250 ° C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 20–25 minutes, kol sūris išsilydys.

Išimkite dubenėlius, leiskite jiems šiek tiek pastovėti ir sudėkite į lėkštes.

Galite įsipilti totorių padažo, patiekite su keptomis bulvėmis ar bulvytėmis ir salotomis.

Gero apetito!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

---