Pirmadienis, 21 balandžio, 2025

Naujausi

Kaip paruošti  „šaltą“ adžiką be virimo?

Šiame straipsnyje mes jums papasakosime, kaip paruošti „šaltą” adžiką be virimo. Receptas yra labai paprastas, todėl jį išbandyti gali ir visai nepatyrę virėjai. Ši adžika yra tokia skani, kad jos atsargos dažniausiai baigiasi dar žiemos viduryje. Būtent todėl siūlome pasiruošti didesnį adžikos kiekį. Jei mėgstate aštresnį maistą, galite įdėti daugiau čili pipirų.

Tokią adžiką galima patiekti kaip garnyrą, naudoti kaip užkandį arba kaip sūrių kepinių įdarą.

Jums reikės:

  • 1,5 kg saldžiųjų paprikų
  • 200 g česnako
  • 3 čili pipirų
  • 4 kg pomidorų
  • 200 ml 9% acto
  • 2 valg.š. druskos

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Kaip gaminti?

Pirmiausia visas daržoves nuplaukite šaltame vandenyje. Nusausinkite rankšluosčiu, kad pašalintumėte drėgmės perteklių.

Nupjaukite paprikų ir čili pipirų kotelius. Pašalinkite sėklas (čili pipirų sėklas galite palikti). Nulupkite česnakus.

Visus ingredientus sumalkite mėsmale. Įberkite druskos ir įpilkite acto. Viską gerai išmaišykite ir palikite valandą pastovėti.

Po valandos viską gerai išmaišykite ir supilstykite į švarius, sausus stiklainius. Tokią adžiką reikia laikyti vėsioje vietoje.

Video pamokėlė:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Pirmadienio Juokų Horoskopas (Balandžio 21 d.): Meilės Bombos Laukia Trijų Zodiako Ženklų—Jaučiatės Sėkmingi, Bičiuli?

Ką visata jums šiandien suplanavo? Gaukite išskirtinį žvilgsnį į savo likimą ir priimkite artėjančias galimybes! 🌺 Detalės jūsų laukia žemiau. ♒ Vandenis (sausio 20...

Ne tik gimimo data, bet ir laikas daro įtaką žmogaus likimui

Nuo senų laikų žmonės bandė suprasti, kas lemia jų gyvenimo kelią — kodėl kai kurie sulaukia sėkmės lengvai, o kitiems tenka įveikti daugybę kliūčių....
---