Puikus skanėstas prie arbatos puodelio!
Sudedamosios dalys:
- Cukrus – 60 g
- Kiaušiniai – 2 vnt.
- Miltai – 170 g
- Jogurtas – 100 ml
- Augalinis aliejus ar sviestas formai sutepti
- Soda – 1/2 šaukštelio
Gaminimo eiga:
- Kiaušinius suplakite plaktuvu iki vientisos masės.
- Suberkite cukrų, išmaišykite, po to sudėkite jogurtą ir sodą.
- Miltus suberkite dalimis.
- Jei pageidaujate, įmaišykite šviežių vaisių, smulkintų arba džiovintų vaisių ar uogų.
- Supilkite tešlą į riebalais išteptą kepimo formą.
- Kepkite 190°C temperatūroje 25-30 minučių.
- Paruoštą pyragą supjaustykite gabalėliais ir patiekite ant stalo.
Gero apetito!