Ketvirtadienis, 9 sausio, 2025

Naujausi

Minkštas ir purus japoniškas omletas, kurį paruošite iš dviejų kiaušinių!

Pabodo kepti kiaušinienę? Norite kažko naujo? Išbandykite šį receptą! Šis japoniškas omletas yra labai lengvai paruošiamas, o jo skonis jus tikrai maloniai nustebins.

 Jums reikės:

  • 2 kiaušinių
  • 1/8 arbatinio šaukštelio druskos
  • 10 g cukraus (1 valg. š.)
  • nesūdyto sviesto

Kaip gaminti?

Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. Juos supilkite į atskirus dubenėlius.

Į dubenį su tryniais įberkite druskos.

Kruopščiai išplakite šluotele.

Į dubenį su kiaušinių baltymais suberkite cukrų.

Plakite plaktuvu.

Į dubenį su kiaušinių baltymais supilkite trynius.

Kruopščiai išmaišykite.

Keptuvėje ištirpinkite sviestą.

Supilkite kiaušinių mišinį.

Uždenkite keptuvę dangčiu.

Kepkite ant silpnos ugnies 3-5 minutes.

Omletą sulenkite per pusę ir apverskite.

Uždenkite keptuvę dangčiu.

Kepkite dar dvi minutes.

Štai ir viskas – galite patiekti.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

---