Antradienis, 29 balandžio, 2025

Naujausi

Itin paprastas, bet beprotiškai skanus gvakamolės receptas

Avokadas yra labai sveikas produktas, praturtinantis organizmą vitaminais ir sveikais riebalais. 

Gvakamolės padažas yra populiarus visame pasaulyje. Svarbiausia rasti gerai prinokusį avokadą.

Ingredientai:

čili pipirai – 1 vienetas;

avokadas – 3 vienetai;

pomidoras – 2 vienetai;

svogūnas – 1 vienetas;

kalendra – saujelė;

laimas – 1 vienetas;

druskos pagal skonį;

česnako 1 skiltelė;

Gaminimas:

Nuplaukite pomidorus, nusausinkite, nulupkite ir smulkiai supjaustykite.

Nuplaukite čili, nusausinkite, išimkite sėklytes ir susmulkinkite kartu su nuluptais svogūnais, česnaku ir kalendra.

Didelioje grūstuvėje sutrinkite česnaką, čili pipirus, kalendrą, pomidorus, ir svogūnus į vientisą masę.

Įberkite druskos ir vėl viską išmaišykite.

Įpilkite 1-2 šaukštus vandens ir laimo sulčių, kad mišinys taptų skystesnis.

Nuplaukite, nusausinkite ir išvalykite avokadą, pašalinkite sėklas, supjaustykite minkštimą mažais kubeliais.

Avokado minkštimą supilkite į masę ir gerai išmaišykite.

Skanus gvakamolės padažas paruoštas! Galite jį valgyti su kukurūzų traškučiais ar kitais užkandžiais bei patiekalais.

Skanaus!

Šaltinis

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Gyvūnai slepiasi ir vengia kontakto? Kada tai – nerimą keliantis signalas

Naminiai gyvūnai kartais tampa tylūs, nekalbūs ir tarsi „dingsta“ iš namų: slepiasi po lova, spintoje arba ieško vienatvės. Gyvūnų savininkai gali ne iš karto...

Priešuždegiminė arbata, stiprinanti imunitetą ir sauganti kepenis

Saldymedžio arbata – ne tik skanus, bet ir naudingas gėrimas, turintis daug privalumų sveikatai. Saldymedis, arba lakrica, žinomas savo priešuždegiminėmis, antiseptinėmis ir stiprinančiomis savybėmis. Arbata...
---