Imkite šviežius ridikėlius ir paverskite juos užtepėle ant duonos. Skaniau ir minkščiau nei sviestas!

0 min. skaitymo

Paruošiama per porą minučių!

Ingredientai:

  • ridikėliai – 240 g
  • druska – 1 šaukštelis
  • svogūnų laiškų – 1 ryšulėlis
  • lydytas sūris – 230 g

Paruošimas:

Ridikėlius švariai nuplaukite, nupjaukite jų viršų ir apačią, sumalkite su elektriniu smulkintuvu. Įberkite druskos, palikite 30 minučių ir po to nupilkite nusistovėjusias sultis.

Į ridikėlius suberkite smulkintą svogūną ir lydytą sūrį, gerai išmaišykite.

Gero apetito!

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *