Penktadienis, 10 sausio, 2025

Naujausi

Įdarytos bulvės: labai skanus ir lengvai paruošiamas patiekalas

Bulvės yra universalus produktas. Jos gali būti paruoštos ir kaip kasdienis patiekalas ir kaip šventinis. Įdarytos bulvės puikiai tinka ypatingoms progoms, kai norisi kažko neįprasto.

Ingredientai:

Bulvės – 15 vienetų;

įdarytos bulvės

Faršas – 250 gramų;

faršas

Svogūnai – 1 vienetas;

svogūnai

Pomidorų pasta – pagal skonį;

įdarytos bulvės

Druska – pagal skonį;

druska

Juodieji pipirai (malti) – pagal skonį;

įdarytos bulvės

Grietinė – 50 gramų;

grietinė

Sviestas – 50 gramų.

įdarytos bulvės

Gaminimas:

Nulupkite bulves ir išskobkite jų vidurį. Įdėkite jas į verdantį vandenį ir virkite 8-10 minučių. Faršą sumaišykite su smulkiai supjaustytais svogūnais ir druska bei pipirais.

įdarytos bulvės

Įdarytas faršu bulves sudėkite į gilią kepimo formelę (geriausiai tinka keksiukams kepti skirtos kepimo formos). Atskirame dubenyje sumaišykite grietinę su druska, įpilkite šiek tiek vandens ir išlydyto sviesto.

bulvių <a style=pyragas, įdarytos bulvės" width="716" height="506" />

Viską išmaišykite ir supilkite gautą skystį į bulves. Norėdami sodresnio skonio, pridėkite pomidorų pastos. Bulves kepkite 30 minučių orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių.

Amerikietiškas obuolių pyragas

Įdarytos bulvės sužavės visus namiškius. Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šį žavingą penktadienį (sausio 10 d.) vienas dangiškas ženklas demonstruoja neprilygstamą meistriškumą tvarkos ir organizavimo srityje, o kitas sužavi kiekvieną savo beribiu patrauklumu!

💫 Smalsaujate apie šiandienos horoskopo įžvalgas, sukurtas būtent jums? 🌟 ♒ Vandenis Ei, Vandenis, tu esi tarsi draugystės wifi - unikaliai universalus ir kažkodėl visada esantis...

6 dalykai, kuriuos reikėtų išmesti iš savo šaldiklio dabar pat

Atlaisvinkite daugiau vietos ir sumažinkite maisto švaistymą, pašalindami nereikalingus produktus. Šaldiklis dažnai lieka pamirštas ir netvarkytas – tai vieta, kurioje lengvai kaupiasi pertekliniai produktai, o...
---