Sekmadienis, 20 balandžio, 2025

Naujausi

Įdaryti pievagrybiai. Neįprastas, bet labai skanus užkandis!

Ši kartą jums siūlome pagaminti labai skanų, lengvai paruošiamą ir kiek neįprastą užkandį. Įdaryti pievagrybiai tikrai nustebins jūsų svečius. Jie labai skanūs bei truputį aštrūs.

Ingredientai:

  • Dideli pievagrybiai – 300 gramų;
  • Malti juodieji pipirai – pagal skonį;
  • Druska – pagal skonį;
  • Svogūnai – 1 vienetas;
  • Morkos – 1 vienetas;
  • Kietasis sūris – 80 gramų;
  • Grietinė – 2 valgomieji šaukštai;
  • Švieži žalumynai.

pusryčiai

Gaminimas:

  1. Nupjaukite prievagrybių ir šiek tiek minkštimo, bet stenkitės nepažeisti grybo viršūnės.
  2. Pakepinkite jas bei pagardinkite druska ir pipirais.
  3. Grybų kotus ir minkštimą smulkiai supjaustykite.
  4. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais.
  5. Morką nulupkite ir sutarkuokite.
  6. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir pakepinkite joje svogūnus iki skaidrumo, tuomet sudėkite morkas ir kepkite dar 2 minutes.
  7. Tada sudėkite susmulkintus grybus ir kepkite 5-10 minučių. Nukelkite nuo ugnies.
  8. Sutarkuokite sūrį. Sumaišykite pusę sūrio su įdaru ir užpildykite juo grybų viršūnėles.
  9. Ant įdarytų pievagrybių sudėkite likusį sūrį.
  10. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite 15 minučių.

Įdaryti pievagrybiai tikrai sužavės visus svečius. Jiems iškepus, papuoškite pasirinktais žalumynais. Skanaus!

įdaryti pievagrybiai

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šie du produktai mažina kraujospūdį efektyviau nei atsisakymas druskos

Druskos ribojimas jau seniai laikomas pagrindiniu būdu sumažinti arterinį kraujospūdį. Tačiau nauji tyrimai rodo, kad kai kurie produktai gali būti dar efektyvesni ir juos...

Keturios produktų grupės, kurias būtina valgyti metant svorį

Lieknėjimas – tai ne tik atsisakymas maisto, bet ir teisingas maisto pasirinkimas. Įvardyti produktai, kurie būtinai turi būti kiekvieno, norinčio atsikratyti antsvorio be žalos...
---