Penktadienis, 10 sausio, 2025

Naujausi

Įdaryti pievagrybiai. Neįprastas, bet labai skanus užkandis!

Ši kartą jums siūlome pagaminti labai skanų, lengvai paruošiamą ir kiek neįprastą užkandį. Įdaryti pievagrybiai tikrai nustebins jūsų svečius. Jie labai skanūs bei truputį aštrūs.

Ingredientai:

  • Dideli pievagrybiai – 300 gramų;
  • Malti juodieji pipirai – pagal skonį;
  • Druska – pagal skonį;
  • Svogūnai – 1 vienetas;
  • Morkos – 1 vienetas;
  • Kietasis sūris – 80 gramų;
  • Grietinė – 2 valgomieji šaukštai;
  • Švieži žalumynai.

pusryčiai

Gaminimas:

  1. Nupjaukite prievagrybių ir šiek tiek minkštimo, bet stenkitės nepažeisti grybo viršūnės.
  2. Pakepinkite jas bei pagardinkite druska ir pipirais.
  3. Grybų kotus ir minkštimą smulkiai supjaustykite.
  4. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais.
  5. Morką nulupkite ir sutarkuokite.
  6. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir pakepinkite joje svogūnus iki skaidrumo, tuomet sudėkite morkas ir kepkite dar 2 minutes.
  7. Tada sudėkite susmulkintus grybus ir kepkite 5-10 minučių. Nukelkite nuo ugnies.
  8. Sutarkuokite sūrį. Sumaišykite pusę sūrio su įdaru ir užpildykite juo grybų viršūnėles.
  9. Ant įdarytų pievagrybių sudėkite likusį sūrį.
  10. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite 15 minučių.

Įdaryti pievagrybiai tikrai sužavės visus svečius. Jiems iškepus, papuoškite pasirinktais žalumynais. Skanaus!

įdaryti pievagrybiai

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šį žavingą penktadienį (sausio 10 d.) vienas dangiškas ženklas demonstruoja neprilygstamą meistriškumą tvarkos ir organizavimo srityje, o kitas sužavi kiekvieną savo beribiu patrauklumu!

💫 Smalsaujate apie šiandienos horoskopo įžvalgas, sukurtas būtent jums? 🌟 ♒ Vandenis Ei, Vandenis, tu esi tarsi draugystės wifi - unikaliai universalus ir kažkodėl visada esantis...

6 dalykai, kuriuos reikėtų išmesti iš savo šaldiklio dabar pat

Atlaisvinkite daugiau vietos ir sumažinkite maisto švaistymą, pašalindami nereikalingus produktus. Šaldiklis dažnai lieka pamirštas ir netvarkytas – tai vieta, kurioje lengvai kaupiasi pertekliniai produktai, o...
---