Grietinėlėje kepti obuoliai – skanus ir sveikas desertas

Redaktorė Brigita
1 min. skaitymo

Šis desertas bus skanus tiek šiltas, tiek šaltas!

Jums reikės:

  • 700 g rūgščių obuolių
  • 200 ml 10 proc. riebumo grietinėlės
  • 2 šaukštų cukraus
  • 1 a. š. rudojo cukraus
  • Sviesto pagal skonį
  • Augalinio aliejaus

Gaminimas:

  1. Supjaustykite obuolį į keturias dalis ir išpjaukite šerdį su sėklomis.
  2. Išdėliokite obuolių skilteles į aliejumi išteptą kepimo formą.
  3. Apibarstykite obuolius baltuoju ir ruduoju cukrumi, ant viršaus supilkite grietinėle ir uždėkite keletą sviesto gabalėlių.
  4. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35-40 min.

Skanaus!

TAGGED:
Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *