Sekmadienis, 20 balandžio, 2025

Naujausi

Greiti, saldūs ir neįprasti pusryčiai- virtų burokėlių blynai!

Virtų burokėlių [-[0]-] skamba keistai ir neįprastai. Tačiau jų skonis toks geras, kad gailėsitės neišbandę šio puikaus recepto anksčiau.

Jums reikės:

  • 1 nedidelis virtas burokėlis (~ 300g),
  • sauja razinų (50 ~ 70g),
  • 3 šaukštai miltų (~ 75g),
  • kepimo milteliai
  • 1 kiaušinis,
  • 1 šaukštas cukraus,
  • 2 ~ 3 šaukštai augalinio aliejaus kepimui

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimas:

Burokėlius nulupkite ir sutarkuokite vidutine tarka. Į burokėlius įmuškite kiaušinį, įberkite cukraus, razinų. Jei norite, riešutų. Suberkite miltus su kepimo milteliais. Išmaišykite.

Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite augalinį aliejų. Įdėkite tešlą į keptuvę su šaukštu. Kepkite iš abiejų pusių, kol paruduos – apie 2 ~ 3 minutes.

Kai visi burokėlių blynai jau iškepę, patiekite juos su grietine ar uogiene.

burokėlių blynai

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Istorikė papasakojo, ką valgė Jėzus Kristus

Ar kada nors susimąstei, ką valgė Jėzus Kristus savo kasdienybėje? Nors daugelis žino apie simbolinius produktus, tokius kaip nerauginta duona ir vynas per Paskutinę...

Šie du produktai mažina kraujospūdį efektyviau nei atsisakymas druskos

Druskos ribojimas jau seniai laikomas pagrindiniu būdu sumažinti arterinį kraujospūdį. Tačiau nauji tyrimai rodo, kad kai kurie produktai gali būti dar efektyvesni ir juos...
---