Vaikai jį tiesiog dievina!
Ingredientai:
- cukrus – 150 g
- sviestas – 50 g
- kiaušiniai – 3 vnt.
- bananai – 2 vnt.
- cukrus – 120 g
- augalinis aliejus – 120 g
- vanilinas – 1 žiupsnelis
- jogurtas – 150 g
- miltai – 300 g
- kepimo milteliai – 16 g
- pienas – 60 ml.
Paruošimo būdas:
Karamelės gaminimas: keptuvėje ištirpinkite cukrų, po to įpilkite sviesto ir taip kaitinkite, kol paruduos.
Supilkite karamelę į kepimo indą.
Ant viršaus sudėkite banano skilteles.
Kiaušinius su augaliniu aliejumi plakite elektriniu maišytuvu, įberkite cukraus, vanilino ir įdėkite jogurto.
Taip pat suberkite persijotus miltus su kepimo milteliais, ir užminkykite tirštą tešlą. Tada supilkite pieną ir išmaišykite.
Užpilkite gautą tešlą ant bananų su karamele.
Dėkite formą į kepimo skardą ir užpilkite verdančiu vandeniu.
Kepkite 180°C temperatūroje 30 minučių.
Gero apetito!