Sekmadienis, 20 balandžio, 2025

Naujausi

Malta mėsa, kepta ant svogūnų pagrindo. Puikūs pietūs visai šeimai!

Puikus receptas pietums visai šeimai. Jokio kepimo keptuvėje, o fantastiškas skonis garantuotas.

Šį receptą jums radome „YouTube“ kanale.

Jums reikės:

  • Svogūnų (apie 3-4 vnt.)
  • 600 g maltos mėsos
  • Druskos
  • Juodųjų pipirų
  • Itališkų žolelių mišinio

Įdarui:

  • 2 kiaušinių
  • 90 g lydyto sūrio
  • Druskos
  • Pomidoro
  • Juodųjų pipirų
  • 1 valgomo šaukšto majonezo

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimo eiga:

Pirmiausia paruoškite svogūnus – nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais.

Paruoškite kepimo skardą, kurią išklokite kepimo popieriumi.

Dubenyje paruoškite faršą.

Pagardinkite druska, prieskoniais, itališkomis žolelėmis ir gerai išmaišykite.

Svogūną sudėkite ant kepimo skardos ir lengvai pagardinkite druska ir pipirais.

Iš faršo drėgnomis rankomis formuokite kotletus – viduryje padarykite duobutę įdarui.

Kotletus sudėkite ant svogūnų.

Galiausiai paruoškite įdarą:

Kietai išvirkite kiaušinius.

Išvirtus kiaušinius nulupkite ir sutarkuokite smulkia tarka.

Suberkite sūrį, smulkintą pomidorą, majonezą ir pagardinkite druska bei pipirais.

Kepkite 30 minučių 190°C temperatūroje.

Patiekite su virtų burokėlių, tarkuotų morkų ir Pekino kopūsto salotomis.

Arba patiekite su bulvių salotomis ar virtomis bulvėmis.

Linkime gero skonio!

Vaizdo įrašo medžiaga:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Istorikė papasakojo, ką valgė Jėzus Kristus

Ar kada nors susimąstei, ką valgė Jėzus Kristus savo kasdienybėje? Nors daugelis žino apie simbolinius produktus, tokius kaip nerauginta duona ir vynas per Paskutinę...

Šie du produktai mažina kraujospūdį efektyviau nei atsisakymas druskos

Druskos ribojimas jau seniai laikomas pagrindiniu būdu sumažinti arterinį kraujospūdį. Tačiau nauji tyrimai rodo, kad kai kurie produktai gali būti dar efektyvesni ir juos...
---