Penktadienis, 10 sausio, 2025

Naujausi

Dvigubi medaus sausainiai. Neabejotinas šventinio stalo akcentas

Prieš kelis metus šį puikų receptą gavau iš draugės, ir nuo to laiko sausainiai mano namuose atsiranda reguliariai, ne tik per šventes. Tai fantastiškas receptas, pagal kurį radau net vaizdo įrašo pamoką.

Jums reikės:

  • 140 g cukraus
  • 80 g medaus
  • 2 kiaušinių
  • 1 arbatinio šaukštelio sodos
  • 80 g sviesto
  • 350 g miltų

Kremui:

  • 60 g cukraus
  • vanilinio cukraus
  • 400 ml pieno
  • 90 g miltų
  • 100 g sviesto

Gaminimas:

sausainiai

Ant ugnies kaitinkite kiaušinius, medų, sodą ir sviestą. Viską virkite kartu apie 5 minutes

Į atvėsusį mišinį įmaišykite miltus.

Išminkykite tešlą ir maždaug 2 valandas leiskite pastovėti šaldytuve ar net šaldymo kameroje.

sausainiai

Tešlą iškočiokite ir išpjaukite apskritimus. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje, kol pagels.

Laikas gaminti kremą:

Pieną sumaišykite su miltais ir cukrumi, išvirkite tirštą pudingą. Į karštą pudingą įmaišykite sviestą, maišydami ištirpinkite ir išplakite.

Laikas surinkti sausainius.

sausainiai

Pusę visų sausainių apliekite šokoladu ir papuoškite pagal skonį.

Ant likusių pusės sausainių, naudodami konditerinį maišelį, išspauskite kremo. Lieka tik ant viršaus uždėti po vieną šokoladu dekoruotą sausainį ir viskas.

Šventinio stalo akcentas sausainiai paruošti. Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šį žavingą penktadienį (sausio 10 d.) vienas dangiškas ženklas demonstruoja neprilygstamą meistriškumą tvarkos ir organizavimo srityje, o kitas sužavi kiekvieną savo beribiu patrauklumu!

💫 Smalsaujate apie šiandienos horoskopo įžvalgas, sukurtas būtent jums? 🌟 ♒ Vandenis Ei, Vandenis, tu esi tarsi draugystės wifi - unikaliai universalus ir kažkodėl visada esantis...

6 dalykai, kuriuos reikėtų išmesti iš savo šaldiklio dabar pat

Atlaisvinkite daugiau vietos ir sumažinkite maisto švaistymą, pašalindami nereikalingus produktus. Šaldiklis dažnai lieka pamirštas ir netvarkytas – tai vieta, kurioje lengvai kaupiasi pertekliniai produktai, o...
---