Šeštadienis, 11 sausio, 2025

Naujausi

Dešrelė kopūsto lape: originalu, paprasta ir skanu

Aš tikrai nesu dešrelių mėgėja, bet kartais noriu valgyti tai, kas nėra labai sveika. Kartais perku dešreles ir iš jų gaminu neįprastą patiekalą. Kažkaip pagalvojau, kad nenoriu tik virtų dešrelių, ir nusprendžiau ieškoti įdomesnio sprendimo. Todėl radau receptą, kaip pasigaminti dešreles kopūstuose. Nusprendžiau gaminti šį patiekalą ir paaiškėjo, kad tai tikrai yra skanu!

Taigi, pradėkime gaminti:

Išardykite kopūsto galvą į atskirus lapus ir išpjaustykite iš jų storas gyslas.

Puode užvirkite vandenį ir įmerkite į jį kopūstų lapus. Virkite juos 10 minučių.

Išvirkite bulves ir sutrinkite jas. Įdėkite sviesto ir atskieskite vandeniu, kuriame virė bulvės, arba pienu. Išmaišykite.

Dabar reikia paruošti tešlą. Norėdami tai padaryti, į dubenį įmuškite keturis kiaušinius, įpilkite 3 šaukštus miltų ir druskos pagal savo skonį. Išplakite visą mišinį.

Kopūstų lapus išimkite iš vandens ir aptepkite bulvių koše. Ant viršaus užberkite truputį korėjietiškų tarkuotų morkų ir po to dėkite dešrelę. Nuotraukose galite pamatyti visą gaminimo eigą.

Susukite kopūsto lapą į vamzdelį ir pamirkykite jį į paruoštą tešlą.

Dėkite duonos trupinius į lėkštę ir pavoliokite susuktą kopūsto lapą su dešrele.

Supilkite aliejų į keptuvę, įkaitinkite ir kepkite susuktus kopūsto lapus iš kiekvienos pusės.

Štai ir visas vakarienės patiekalas, kurį mielai suvalgys net vaikai!

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

---