Sausainių ir varškės pyragas, kurio nereikia kepti!

Redaktorė K.
1 min. skaitymo

Ingredientai:

  • 500 g arbatinių sausainių
  • 200 ml pieno
  • 500 g varškės
  • 100 g sviesto
  • 150 g cukraus
  • 50 g grietinės
  • kakavos milteliai – pabarstymui
  • 2 bananai

Gaminimo eiga:

Varškės kremo gaminimas: varškę, sviestą, cukrų ir grietinę išplakite iki tirštos konsistencijos.

Kiekvieną sausainį pamirkykite piene ir dėkite į torto formą, kurios dugnas išsiima. Dėkite vienu sluoksniu, tada ant jų paskirstykite pusę kremo.

Supjaustykite bananus griežinėliais, juos dėkite ant kremo, tada vėl dėkite sluoksnį sausainių. Tolygiai paskirstykite likusį kremą.

Ant viršaus pabarstykite sausainių trupiniais ir šiek tiek kakava.

Skanaus!

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *