Itališkų cukrinių sausainių gaminimas su mineraliniu vandeniu! Tokie skanūs ir trapūs!

Redaktorė Rasa
1 min. skaitymo

Ingredientai:

  • Miltai – 250 gramų
  • Sviestas – 125 gramai
  • Cukrus – 3 valgomieji šaukštai + apvoliojimui
  • Mineralinis vanduo su burbuliukais – 60 ml

Paruošimas:

  1. Sviestą supjaustykite mažais gabalėliais, suberkite persijotus miltus ir trinkite rankomis, kol pasidarys trupiniai.
  2. Tada įberkite cukraus ir įpilkite mineralinio vandens, kuris turi būti kambario temperatūros, greitai sumaišykite tešlą.
  3. Iš tešlos iškočiokite rutuliukus, uždenkite juos plastikine maistine plėvele ir padėkite valandai į šaldytuvą.
  4. Tada išimkite tešlą, padalykite į 24 dalis, susukite į mažus rutuliukus ir padarykite cilindriuko pavidalą.
  5. Kiekvieną tokį cilindriuką apvoliokite cukruje ir padarykite žiedelį.
  6. Sudėkite žiedelius ant kepimo skardos, padengtos kepimo popieriumi
  7. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 20 minučių.

Malonaus skonio prie arbatos!

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *