Šeštadienis, 11 sausio, 2025

Naujausi

Greiti, skanūs ir labai paprasi rageliai su obuolių įdaru!

Nepaprastai skanūs rageliai su obuoliais puikiai tinka ir kaip pusryčių patiekalas, ir kai norite kažko skanaus. Nedelsiant išbandykite.

Jums reikės:

  • 200 g miltų
  • 50 g cukraus
  • 130 g jogurto
  • 8 g kepimo miltelių
  • 1 obuolio

Gaminimas:

Iš ingredientų pagaminkite vienalytę tešlą.

rageliai

Įdarui supjaustykite obuolį ir suberkite į puodą ar keptuvę.

rageliai

Užpilkite trupučiu vandens ir įpilkite cukraus, trumpai pavirkite, kad obuoliai suminkštėtų.

rageliai

Padalinkite tešlą į dvi dalis – pirmąją iškočiokite ant miltais pabarstytos lentos.

Iškočiokite ir antrąją pusę. Pirmąją tešlos dalį ištepkite aliejumi ir pabarstykite cukrumi.

Uždenkite kita puse ir iškočiokite.

rageliai

rageliai

Padalinkite tešlą į trikampius, paskleiskite įdarą ir susukite.

rageliai

Išdėliokite ant kepimo popieriumi išklos skardos.

Kepkite apie 18 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Kai rageliai iškepa, leiskite jiems šiek tiek atvėsti ir apibarstykite cukraus pudra.

Šiame vaizdo įraše pamatysite visą gamybos procesą.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

---