Šeštadienis, 11 sausio, 2025

Naujausi

Bananų kremas – aromatingas, subtilus ir labai skanus

Šis kremas puikiai tinka bet kokiam kepiniui! Nuo šiol jo visada turėsite savo šaldytuve, nes jis nepamainomas pyraguose ir kaip padažas.

Jums reikės:

  • 2 bananų
  • 4 kiaušinių trynių
  • 500 ml pieno
  • 200 g cukraus
  • 50 g miltų

Gaminimas:

  1. Supilkite pieną į puodą ir užvirkite. Trynius atskirai išplakite su cukrumi.
  2. Tada suberkite persijotus miltus ir gerai išmaišykite.
  3. Į trynių masę supilkite nedidelį kiekį pieno ir gerai išmaišykite.
  4. Tada viską supilkite į puodą su likusiu pienu ir nustatykite minimalią ugnį. Nuolat maišydami, užvirinkite masę.
  5. Supjaustykite nuluptus bananus smulkiais gabalėliais ir sutrinkite blenderiu iki vientisos masės.
  6. Į grietinėlę įpilkite bananų masę, gerai išmaišykite ir pavirkite porą minučių, tada nukelkite nuo ugnies.
  7. Kremas paruoštas, atvėsinkite jį ir naudokite pagal poreikį.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

---