Ketvirtadienis, 9 sausio, 2025

Naujausi

Dar nesate kepę tokių skanių ir minkštų bandelių. Puikus receptas!

Neįtikėtinai minkštos bandelės, gana lengvai paruošiamos, todėl drąsiai išbandykite šį receptą, net jei esate pradedantysis kepėjas.

Sudėtis

  • 250 g miltų
  • vienas žiupsnelis druskos
  • 100 ml pieno
  • 50 g saulėgrąžų aliejaus
  • 100 g cukraus
  • 180 g neriebios varškės
  • 1 šaukštelis kepimo miltelių
  • vanilino pagal skonį

Pastaba: visi maisto produktai turi būti kambario temperatūros.

Įdarui

  • 2 šaukštai cukraus
  • 200 g varškės
  • 1,5 šaukšto kukurūzų krakmolo

Varškę sudėkite į gilų dubenį. Sudėkite cukrų, vaniliną ir maišykite, kol masė taps vienalytė. Tada užpilkite pienu ir saulėgrąžų aliejumi. Dar kartą išmaišykite. Miltus persijokite kartu su kepimo milteliais ir suberkite į varškę. Užminkykite minkštą ir lanksčią tešlą. Jei reikia, pridėkite daugiau miltų. Padėkite tešlą kelioms minutėms uždengtą šaldytuve.

Paruoškite įdarą. Tiesiog sudėkite visus ingredientus ir kruopščiai sumaišykite.

Tešlą iškočiokite iki 5 mm storio ir supjaustykite stačiakampiais. Ant vieno kiekvieno stačiakampio krašto uždėkite po šaukštą įdaro. Suvyniokite. Sudėkite bandeles ant kepimo popieriumi padengtos kepimo skardos. Pašaukite į orkaitę 30–40 minučių. Kepkite 180° temperatūroje.

Bandeles galima apibarstyti cukraus pudra.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

---