Sekmadienis, 20 balandžio, 2025

Naujausi

Cukinijų vyniotinis su įdaru. Skaniau nei kepsniai!

Paprastos cukinijos sumaniose rankose per kelias minutes gali tapti patiekalu, kuris nuo stalo dings greičiau nei kepsniai.

Šio patiekalo pagrindas, žinoma, bus cukinijos. Supjaustykite jas labai plonais griežinėliais, pagardinkite druska ir paskleiskite ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi.

Išplakite 8 kiaušinius, pridėkite druskos ir pipirų. Užpilkite mišinį ant cukinijų ir pašaukite į orkaitę 15 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Kol kepa pagrindas, pasiruoškite įdarą. Smulkiai supjaustykite 100 g svogūno ir sudėkite į keptuvę, pridėkite tris skilteles susmulkinto česnako, 500 g maltos vištienos, druskos, pipirų, 200 ml sultinio ir 200 ml grietinėlės. Apkepkite, kol suminkštės, tada pridėkite 200 g grietinės ir gerai išmaišykite

Kai pagrindas iškeps, galima pradėti ruošti vyniotinį.

Ant viršaus tolygiai paskleiskite 200 g tarkuoto sūrio, o ant jo – ką tik paruoštą įdarą.

Susukite vyniotinį. Tai lengva padaryti pasitelkiant cukinijų pagrindui naudotą kepimo popierių.

Kepkite dar 15 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Istorikė papasakojo, ką valgė Jėzus Kristus

Ar kada nors susimąstei, ką valgė Jėzus Kristus savo kasdienybėje? Nors daugelis žino apie simbolinius produktus, tokius kaip nerauginta duona ir vynas per Paskutinę...

Šie du produktai mažina kraujospūdį efektyviau nei atsisakymas druskos

Druskos ribojimas jau seniai laikomas pagrindiniu būdu sumažinti arterinį kraujospūdį. Tačiau nauji tyrimai rodo, kad kai kurie produktai gali būti dar efektyvesni ir juos...
---