Ketvirtadienis, 9 sausio, 2025

Naujausi

Dieviško skonio charčio sriuba: tikrai norėsite pakartoti!

Jums reikės:

800 g jautienos su kaulu

1 svogūno

1 saldžiosios paprikos

2 morkų

400 g pomidorų

2-3 šaukštų tkmali padažo

2-3 šaukštų adžikos ar kito aštraus padažo

3 šaukštų ryžių

4 česnako skiltelių

1 valgomojo šaukšto druskos

1 arbatinio šaukštelio cukraus

Lauro lapo, juodųjų pipirų žirnelių, žolelių

Kaip gaminti?

Jautieną virkite valandą, į sultinį įberkite druskos, cukraus ir kitų prieskonių. Virkite dar pusvalandį ir išimkite mėsą.

Jautieną supjaustykite gabalėliais ir suberkite atgal į sultinį.

Smulkiai supjaustykite svogūną, sutarkuokite morkas, nulupkite pomidorus ir supjaustykite kubeliais, saldžiąją papriką supjaustykite griežinėliais.

Troškinkite daržoves augaliniame aliejuje, įberkite smulkinto česnako, troškinkite, kol suminkštės.

Į sultinį suberkite ryžius, virkite 10 minučių.

Į sultinį supilkite padažus, sudėkite troškintas daržoves. Jei reikia, įberkite dar šiek tiek druskos.

Patiekite su grietine ir smulkintomis žolelėmis.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

---