Ketvirtadienis, 9 sausio, 2025

Naujausi

Česnakinės bandelės pagal močiutės receptą: jos visada labai greitai dingsta nuo stalo!

Tai – nuostabaus skonio bandelės su maloniu česnako aromatu.

Šiuo receptu pasidalino mano močiutė Marija.

Paruošti šias bandeles yra tikrai labai paprasta: tereikia paruošti tešlą, ją iškočioti ir paruošti sraigės formos bandeles.

Tikrai verta išbandyti šį receptą.

Jums reikės:

Tešlai:

  • 500 g kvietinių miltų
  • 250 ml pieno
  • 40 g mielių
  • Druskos
  • 100 ml aliejaus

Įdarui:

  • 100 g sviesto
  • 100 g grietinės
  • 4 česnako skiltelių
  • Petražolių
  • 1 arb. š. druskos

Kaip gaminti?

Sumaišykite tešlai skirtus ingredientus ir palikite tešlą kilti.

Sviestą sumaišykite su grietine ir išspaustu česnaku.

Pagardinkite druska ir petražolėmis.

Tešlą padalinkite į mažesnius gabalėlius ir iškočiokite ovalo formą.

Užtepkite paruoštą įdarą ir susukite.

Įpjaukite suktinuko vidurį ir susukite kaselę.

Susukite į sraigės formą.

Leiskite dar šiek tiek pakilti ant kepimo skardos.

Aptepkite kiaušiniu ir pašaukite į orkaitę.

Kepkite 180 laipsnių temperatūroje.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

---