Antradienis, 22 balandžio, 2025

Naujausi

Burnoje tirpstantys pyragaičiai: minimaliomis pastangomis paruošite tikrai puikų desertą!

Šiuos pyragaičius nesunkiai paruoš net ir neįgudusios virtuvės šeimininkės: jums tereikės kelių paprastų maisto produktų, ir minimaliomis pastangomis paruošite tikrai skanų desertą, kuris sužavės ne tik jus pačius, bet taip pat ir atvyksiančius svečius.

Jums reikės:

Tešlai:

250 g miltų

0,5 valgomojo šaukšto sodos

0,25 valgomojo šaukšto druskos

100 g kambario temperatūros sviesto

100 g grietinės

Taip pat reikės:

1 kiaušinio

90 g miltų

90 g cukraus

25 g kambario temperatūros sviesto

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Kaip gaminti?
  1. Išsijokite miltus, įberkite druskos ir sodos. Įdėkite kambario temperatūros sviesto, ir rankomis maišykite tešlą.

2. Įpilkite grietinės, viską gerai išmaišykite. Suvyniokite tešlą į plastikinį maišelį ir padėkite į šaldytuvą 20 minučių.

3. Persijokite 90 g miltų, įberkite cukraus, įdėkite sviesto, ir rankomis minkykite tešlą.

4. Atskirkite kiaušinio baltymą nuo trynio, ir atskirai išplakite šakute su 1 šaukštu vandens.

5. Išimkite tešlą iš šaldytuvo, ją patepkite atskirai pagaminta mase.

6. Paruoštą tešlą suvyniokite į ritinį, patepkite kiaušinio tryniu, ir supjaustykite maždaug 1 cm storio gabalėliais. Pabarstykite likusiais miltais.

7. Kepkite kepimo popieriumi išklotoje skardoje iki 180 ° C įkaitintoje orkaitėje (apie 35–40 minučių).

Kai pyragaičiai bus paruošti, galite juos patiekti.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Antradienio horoskopas (balandžio 22 d.): Dviems Zodiako ženklams šiandien gali atsiverti netikėtos galimybės.

Atraskite šiandienos perspektyvas savo zodiako ženklui.✨ Gaukite tikslias įžvalgas apie meilę ❤️, karjerą ir pinigus 💼💰, ir sveikatą 🍃. Perskaitykite savo horoskopą ir...

Saldus derlius savo rankomis: išsamus aviečių auginimo vadovas

Avietės – vienos populiariausių ir gardžiausių uogų, kurias nesunku užsiauginti savo sode ar net balkone. Šios daugiametės uogakrūmės ne tik džiugina saldžiais vaisiais, bet...
---