Bulvinių patiekalų pasirinkimas yra tikrai nemažas, tačiau kartais ir jie pabosta. Taigi, siūlome išbandyti labai paprastą, tačiau tikrai neprastą receptą, kurį paruošė Italijos virtuvės šefai! Prireiks vos kelių maisto produktų, ir jūs savo kulinariniais sugebėjimais tikrai nustebinsite savo šeimos narius!
Jums reikės:
- 1,2 kg bulvių
- 40 g miltų
- Druskos
- Raudonėlių
- Alyvuogių aliejaus
- Tarkuoto sūrio
Kaip gaminti?
Nuskuskite bulves, supjaustykite vidutinio storio riekelėmis. Įberkite 40 g miltų, pagardinkite druska ir raudonėliais. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, keliais sluoksniais dėkite bulves, suspauskite. Ant viršaus pilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus, keptuvę uždenkite dangčiu. Kepkite po pusvalandį iš abiejų pusių. Baigdami kepti pabarstykite tarkuoto sūrio, palaukite, kol išsilydys, ir patiekite.
Skanaus!