Tai – labai paprastas, tačiau tikrai dėmesio vertas patiekalas, kurį paruošite net tada, jei šaldytuve yra vos keletas maisto produktų.
Jums reikės:
3 bulvių
2 kiaušinių
100 g dešros
100 g kietojo sūrio
Druskos ar kitų prieskonių (pagal skonį)
Kaip gaminti?
Bulves sutarkuokite stambia trintuve, pasūdykite ir palikite 5 minutes pastovėti.

Nusunkite išsiskyrusias bulvių sultis, įmaišykite kiaušinius, įdėkite druskos ar kitų prieskonių.

Į keptuvę įpilkite nedidelį kiekį aliejaus, pakaitinkite. Kepkite bulves ant silpnos ugnies, apverskite, ir kepkite dar maždaug 2-3 minutes.

Supjaustykite dešrą, sutarkuokite sūrį. Suberkite įdarą ant vienos bulvių pusės, sulenkite pusiau.

Kepkite, kol sūris išsilydys.

Skanaus!