Penktadienis, 10 sausio, 2025

Naujausi

Blynai „Tiramisu“ – tokie gardūs ir purūs, kad tiesiog tirpsta burnoje!

Šių blynų pavadinimas kilęs iš taip pat pavadinto „Tiramisu“ deserto, nes abiems gardumynams naudojamas panašus kremas. Blynai „Tiramisu“ tikrai jus nustebins, tad būtinai paragaukite.

Sudėtis

  • 2 stiklinės miltų
  • 2 šaukštai cukraus
  • 2 šaukštai kakavos
  • 2 šaukšteliai kepimo miltelių
  • 0,5 šaukštelio sodos
  • žiupsnelis druskos
  • 1,5 stiklinės pieno
  • 1,5 stiklinės grietinės
  • 3 kiaušiniai
  • 4 šaukštai sviesto
  • 2 šaukšteliai vanilinio cukraus
  • 4 šaukštai espreso kavos

Kremui

  • 125 g maskarponės sūrio
  • 1 stiklinė grietinėlės
  • 2 šaukštai cukraus

Gaminimas

Pirmiausia pasiruoškite kremą. Išplakite visus ingredientus, kol gausite orią masę. Padėkite į šaldytuvą.

Toliau imkitės blynų. Dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, kakavą, kepimo miltelius, sodą ir druską. Atskirame inde iki vientisos masės sumaišykite pieną ir grietinę. Sudėkite espreso, įmuškite kiaušinius, supilkite ištirpintą sviestą ir pridėkite vanilinio cukraus.

Sumaišykite pieno mišinį su sausais ingredientais ir išmaišykite, kad neliktų gabalėlių. Jei tešla per skysta, ​​pridėkite dar šaukštą ar du miltų. Kepkite blynus įkaitintoje keptuvėje.

Iškepusius blynus sudėkite į lėkštę sluoksniais ir kiekvieną sluoksnį sutepkite kremu. Štai taip ir gaminami blynai „Tiramisu“.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

6 dalykai, kuriuos reikėtų išmesti iš savo šaldiklio dabar pat

Atlaisvinkite daugiau vietos ir sumažinkite maisto švaistymą, pašalindami nereikalingus produktus. Šaldiklis dažnai lieka pamirštas ir netvarkytas – tai vieta, kurioje lengvai kaupiasi pertekliniai produktai, o...

Iki 2025 m. sausio pabaigos 3 Zodiako ženklai pagaus sėkmę už uodegos

2025-ieji metai bus sėkmingi kiekvienam iš mūsų. Jie atvers naujas galimybes ir atneš reikšmingų permainų visose gyvenimo srityse. Šie pokyčiai mus nuves prie didesnių...
---