Ketvirtadienis, 9 sausio, 2025

Naujausi

Geriausias blynų receptas: dėl slapto ingrediento jie tokie skanūs, kad dingsta anksčiau, nei spėju juos iškepti!

Šie blyneliai tikrai labai skanūs!

Ypatingą skonį suteikia slaptas ingredientas, kurį į tešlą dėdavo mano senelė – tarkuoti obuoliai.

Dėl jų blynai yra minkšti, purūs ir labai labai skanūs.

Būtinai išbandykite šį receptą, tikrai pamėgsite blynus su obuoliais.

Jums reikės:

  • 600 ml pieno
  • 250 g pusiau rupių miltų
  • 2 vnt. kiaušinių
  • 3 vnt. obuolių
  • 2 pak. vanilinio cukraus

Įdarui:

  • 1 pak. cinamoninio cukraus
  • 2 saujų razinų
  • Žiupsnelio druskos
  • 250 g varškės

Kepimui:

  • Aliejaus

Papuošimui

  • Cukraus pudros

Gaminimo eiga:

Obuolius nulupkite ir smulkiai sutarkuokite.

Gerai išmaišykite pieną, vanilinį cukrų ir kiaušinius + vieną baltymą.

Taip pat suberkite miltus.

Sumaišykite tešlą elektriniu plakikliu.

Sudėkite tarkuotus obuolius, išmaišykite.

Iš tešlos gaminkite blynus, vieną samtelį mišinio dėkite į keptuvę su trupučiu aliejaus ir šaukštu suformuokite norimą formą.

Iškepkite blynus iš abiejų pusių.

Paruoškite įdarą:

Sumaišykite varškę, vanilinį cukrų, razinas, kiaušinio trynį, cinamono cukrų.

Įdarykite blynelius, apibarstykite cukraus pudra ir patiekite.

Linkime gero skonio!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

---