Ketvirtadienis, 9 sausio, 2025

Naujausi

Skanūs ir sotūs pusryčiai: blyneliai su obuoliais

Jums reikės:

  • 1 obuolio
  • 200 ml kefyro
  • 1 valg. š. kepimo miltelių
  • 1 kiaušinio
  • 2-3 valg. š. cukraus
  • Miltų
  • Augalinio aliejaus (kepimui)

Kaip gaminti?

  1. Į šiltą kefyrą įmuškite kiaušinį, suberkite cukrų, kepimo miltelius ir miltus. Viską gerai išmaišykite. Tešla turėtų  būti kaip tiršta grietinė.
  2. Nuluptą obuolį supjaustykite kubeliais ir suberkite į tešlą, išmaišykite.
  3. Kepkite įkaitintame augaliniame aliejuje iš abiejų pusių, kol blyneliai įgaus auksinę rudą spalvą.
  4. Patiekite su grietine arba su kondensuotu pienu.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

---