Pirmadienis, 21 balandžio, 2025

Naujausi

Kapučino skonio vyniotinis – paprastas ir greitas receptas!

Fantastiškai skanus kapučino skonio vyniotinis! Desertas, kuris patiks ne vienam kavos mėgėjui.

Jums reikės:

Tešlai:

  • 5 kiaušinių
  • 5 šaukštų cukraus pudros
  • 5 šaukštų pusiau rupių miltų
  • 1 arbatinio šaukštelio kapučino miltelių

Kremui:

  • 1 sviesto pakelio (250 g)
  • 6 šaukštų cukraus pudros
  • 2 arbatinių šaukštelių kapučino miltelių

Papuošimui:

  • Konditerijos gaminių dekoravimo priemonių
  • Šokolado glazūros

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimo eiga:

Kiaušinių baltymus ir cukrų išplakite iki standžių putų.

Palaipsniui įmaišykite kiaušinių trynius ir miltus, sumaišytus su kapučino milteliais.

Tešlą paskirstykite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.

Kepkite iki 170 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 13 minučių.

Iškepusį pyragą iš karto susukite į ritinėlį ir palikite atvėsti.

Kremui:

Sviestą, cukrų ir kapučino miltelius išplakite iki vientisos masės.

Kremo spalvą galite keisti, įmaišydami šiek tiek kakavos.

Iškočiokite paplotėlį, ištepkite jį kremu.

Nepamirškite palikti šiek tiek kremo tepimui ant viršaus.

Atsargiai susukite ritinį.

Paviršių užtepkite likusiu kremu.

Papuoškite kremą dantyta mentele ir apibarstykite papuošimais arba šokoladiniu glajumi.

Jei norite, galite tiesiog papuošti paviršių plakta grietinėle.

Galiausiai apibarstykite tarkuotu šokoladu arba kakava ir papuošimais.

Palikite šaldytuve, kad sustingtų.

Linkime gero skonio!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Kada sėti agurkus į atvirą dirvą pavasarį 2025: Mėnulio kalendorius ir daržininkų patarimai

Agurkai – viena populiariausių daržovių Lietuvos daržuose, tačiau norint sulaukti gausaus derliaus, labai svarbu žinoti, kada sėti agurkus. Sodinimo sėkmė priklauso nuo oro sąlygų,...

Istorikė papasakojo, ką valgė Jėzus Kristus

Ar kada nors susimąstei, ką valgė Jėzus Kristus savo kasdienybėje? Nors daugelis žino apie simbolinius produktus, tokius kaip nerauginta duona ir vynas per Paskutinę...
---