Šeštadienis, 19 balandžio, 2025

Naujausi

Skanus kreminis desertas, kuriuo galėsite pasigirti kiekvienoje šventėje. Svečiai bus sužavėti!

Skanus kreminis desertas, kuriuo galėsite pasigirti kiekvienoje šventėje. Svečiai bus sužavėti! Šis skanaus pyrago receptas iš „YouTube“ kanalo nustebins visus.

Pabandykite paruošti šį skanų desertą ir jis bus kiekvienos šventės žvaigždė!

Jums reikės:

Tešlai:

  • 3 kiaušinių
  • Žiupsnelio druskos
  • 150 g cukraus
  • 200 ml pieno
  • 200 ml augalinio aliejaus
  • 250 g paprastų miltų
  • 12 g kepimo miltelių
  • 5 ml vanilės esencijos

Šokoladiniam kremui:

  • 200 ml plaktos grietinėlės
  • 100 g cukraus pudros
  • 250 g smulkios varškės
  • 5 ml vanilės esencijos
  • 100 g šokolado

Vaniliniam kremui:

  • 400 ml plaktos grietinėlės
  • 3 šaukštų kondensuoto pieno
  • 5 g vanilinio cukraus

Pabarstymui:

  • Trupinių
  • Kakavos

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimo eiga:
  1. Į dubenį įmuškite 3 kiaušinius, įberkite žiupsnelį druskos.
  2. Kartu su cukrumi išplakite iki putų konsistencijos.
  3. Tada supilkite pieną ir išplakite kartu su aliejumi.
  4. Galiausiai persijotus miltus suberkite kartu su kepimo milteliais ir įlašinkite vanilės esencijos.
  5. Išmaišykite ir supilkite masę kompaktiškai į 20×30 cm dydžio kepimo formą.
  6. Prieš tai kepimo formą patepkite aliejumi ir išklokite kepimo popieriumi.
  7. Kepkite iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.
  8. Tuo tarpu paruoškite šokoladinį kremą.
  9. Dubenyje išplakite grietinėlę su cukraus pudra, kad susidarytų tirštas kremas.
  10. Pertrinkite varškę ir sumaišykite su vanilės esencija ir šokoladu, kurį ištirpinkite vandens vonelėje.
  11. Viską gerai išmaišykite.
  12. Iškepusį biskvitą ištraukite iš orkaitės, apverskite ant lėkštės, nuimkite kepimo popierių ir leiskite atvėsti.
  13. Dabar paruoškite antrą, vanilinį kremą.
  14. Į dubenį supilkite plakamą grietinėlę, įpilkite 3 šaukštus kondensuoto pieno, suberkite vanilinį cukrų ir išplakite tirštos grietinėlės konsistencijos kremą.
  15. Iškepto biskvito šonus ir viršų sulyginkite, o trupinius susmulkinkite trintuvu (juos naudokite galutiniam apibarstymui).
  16. Biskvitą sudėkite į lėkštę, patepkite šokoladiniu kremu ir padėkite į šaldytuvą 30 min.
  17. Tada išimkite, tolygiai paskirstykite vanilinį kremą, visą viršų apibarstykite trupiniais ir galite ragauti.

Linkime gero skonio!

Vaizdo įrašo medžiaga:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Ideali šaltiena Velykoms: skaidri, skani ir be želatinos

Norite Velykoms pasigaminti idealios šaltienos, bet be želatinos? Šis receptas leis jums pasigaminti skaidrią, skanią ir tikrą šaltieną, kuri papuoš šventinį stalą. Šaltiena, kuri...

Šeštadienio Žavesys (balandžio 19 d.): Atleiskite Astro-magią—šiandien dvi Zodiako žvaigždės sužibės drąsiomis naujomis nuotykiais!

Šiandien teikia naują galimybę atrasti naujus hobius, galinčius pakeisti jūsų laisvalaikio praleidimą į nepaprastą patirtį. 🎨🌠 Pasinerkite į mūsų rekomendacijas ir raskite savo kitą...
---