Šis kremas puikiai tinka bet kokiam kepiniui! Nuo šiol jo visada turėsite savo šaldytuve, nes jis nepamainomas pyraguose ir kaip padažas.
Jums reikės:
- 2 bananų
- 4 kiaušinių trynių
- 500 ml pieno
- 200 g cukraus
- 50 g miltų
Gaminimas:
- Supilkite pieną į puodą ir užvirkite. Trynius atskirai išplakite su cukrumi.
- Tada suberkite persijotus miltus ir gerai išmaišykite.
- Į trynių masę supilkite nedidelį kiekį pieno ir gerai išmaišykite.
- Tada viską supilkite į puodą su likusiu pienu ir nustatykite minimalią ugnį. Nuolat maišydami, užvirinkite masę.
- Supjaustykite nuluptus bananus smulkiais gabalėliais ir sutrinkite blenderiu iki vientisos masės.
- Į grietinėlę įpilkite bananų masę, gerai išmaišykite ir pavirkite porą minučių, tada nukelkite nuo ugnies.
- Kremas paruoštas, atvėsinkite jį ir naudokite pagal poreikį.