Skanius ir sveikus pusryčius galite pasiruošti dar iš vakaro: ryte galėsite daugiau laiko skirti mankštai ar kitai veiklai.
Jums reikės:
- 2 šaukštų avižinių dribsnių
- 300 ml neriebaus jogurto
- 3 džiovintų slyvų
- Žiupsnelio kakavos miltelių
- 1 šaukštelio linų sėmenų sėklų
Kaip gaminti?
- Slyvas užplikykite verdančiu vandeniu ir palikite 10 minučių pastovėti.
- Į atskirą indą suberkite avižinius dribsnius, kakavos miltelius ir linų sėmenų sėklas. Išmaišykite ir supilkite jogurtą.
- Išbrinkusias džiovintas slyvas supjaustykite mažais gabalėliais ir supilkite į avižinių dribsnių masę, išmaišykite.
- Uždenkite dangčiu ir iki ryto palaikykite šaldytuve.
Skanaus!