Šeštadienis, 11 sausio, 2025

Naujausi

Aš tiesiog sutarkuoju 4 obuolius ant kepimo skardos, užpilu tešlą, suvynioju, kepu net 3 kartus per savaitę: didžiausia delikatesas iš obuolių!

Turite išbandyti skanų obuolių vyniotinio iš „YouTube“ kanalo receptą. Tai labai paprasta ir tikrai puiki idėja! Pasidalinkite šiuo receptu su savo šeima ir draugais.

Jums reikės:

Tešlai:

  • Paprastų miltų- 120 g
  • cukraus  – 120 g
  • kiaušinių – 3 vnt.
  • kepimo miltelių – 1 arbatinio šaukštelio
  • vanilinio cukraus – žiupsnelio

Įdarui:

  • obuolių – 4 vnt.
  • cukraus – 2 arbatinių šaukštelių
  • cinamono
  • citrinų sulčių – 1 valgomojo šaukšto

Pabarstymui:

cukraus pudros

Gaminimo eiga:

Sutarkuokite obuolius ir sumaišykite su cukrumi, citrinos sultimis ir cinamonu.

Paruoškite tešlą:

Dubenyje kiaušinius išplakite su cukrumi iki putų, įpilkite vanilės ir galiausiai įmaišykite persijotus miltus su kepimo milteliais.

Sutarkuotus obuolius paskleiskite ant popieriumi išklotos kepimo skardos (popierių lengvai patepkite).

Tešlą paskleiskite ant obuolių ir išlyginkite paviršių.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.

Tada susukite ritinį ir nuimkite kepimo popierių.

Vyniotinį atsargiai susukite atgal jau be kepimo popieriaus ir leiskite jam atvėsti.

Galiausiai pabarstykite cukraus pudra ir galite patiekti.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

---