Trečiadienis, 30 balandžio, 2025

Naujausi

Ar esate bandę mirkytus obuolius? Štai lengvas receptas!

Mirkyti obuoliai turi daug kalcio ir gali išstovėti ilgą laiką!

Be to, jie skatina apetitą ir dėl jų vartojimo pagerėja virškinimas.

Svarbiausia, kad mirkytų obuolių paruošimo procesas neatims daug laiko ir pastangų, nes yra labai lengvas!

Ingredientai:

2 kilogramai mažų obuolių;

3 litrai vandens;

150 gramų cukraus;

150 gramų medaus;

2 valgomieji šaukštai druskos;

vynuogių ir serbentų lapai.

Gaminimas:

Obuolius gerai nuplaukite ir sudėkite į didelį indą.

Puode sumaišykite druską, cukrų ir medų su vandeniu, užvirkite.

Tada nukelkite nuo ugnies ir nedelsdami užpilkite mišinį ant obuolių.

Sudėkite vynuogių ir serbentų lapus.

Indą su obuoliais ir mišiniu uždenkite ir palikite obuolius 2 savaites kambario temperatūroje, kad jie fermentuotųsi.

Po to sudėkite obuolius į stiklainius ir užpilkite marinatu.

Mirkyti obuoliai gali būti laikomi stiklainiuose mėnesių mėnesius, todėl galite nebijoti, kad jie pablogės.

Tikimės, jog jums patiks!

Skanaus!

Šaltinis

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Svajojate apie gardų slyvų derlių? Viskas, ką reikia žinoti apie slyvų auginimą

Savo sode užaugintos sultingos ir saldžios slyvos – tikras vasaros malonumas. Slyvų auginimas nėra sudėtingas, tačiau norint sulaukti gausaus ir kokybiško derliaus, svarbu žinoti...

Kugelis iš šviežių bulvių

Tai tradicinis lietuviškas kugelis, kuris yra sotus ir skanus. Šis receptas skirtas kugelio gaminimui iš šviežių bulvių. Tradicinis kugelis iš šviečių bulvių Purus ir lengvas kugelis,...
---