Šeštadienis, 19 balandžio, 2025

Naujausi

Ką žiemą gamina ir valgo viso pasaulio šalys? Pažvelkime į kalėdinius ir naujametinius patiekalus

Ar smalsu, kaip šventinis Kalėdų ir Naujųjų metų stalas atrodo skirtingose pasaulio šalyse? Pakeliaukime po pasaulį ir pasižiūrėkime, ką žiemą gamina ir šventėms valgo įvairiausiuose pasaulio kampeliuose.

Japonija – toshikoshi soba

Danija – risalamande

Grenlandija – muktuk

Filipinai – puto bumbóng

Švedija – Jansono pagunda

Čekija – houbový kuba

Prancūzija – escargot

Olandija – oliebol

Lenkija – balandėliai

Kinija – 8 skonių ryžių patiekalas

Meksika – tamales

Bengalijos regionas – chingri malai troškinys

Airija – pyragėliai su faršu

Pietų Korėja – virtiniai su kimči

Argentina – blynų tortas

Jamaika – keptas kiaulienos kumpis

Peru – aštrus karštas šokoladas

Pietų Italija – septynių žuvų puota

Etiopija – doro wat

Lietuva – kūčiukai su aguonų pienu

Rusija – silkė pataluose

Kanada – Briuselio kopūstai

Portugalija – vermišeliai

Rumunija – šaltiena

Belgija – speculaas

Vengrija – žuvies sriuba

Norvegija – vainiko formos pyragas

Brazilija – prancūziškas skrebutis

Kuris iš šių patiekalų jums pasirodė pats skaniausias?

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Ideali šaltiena Velykoms: skaidri, skani ir be želatinos

Norite Velykoms pasigaminti idealios šaltienos, bet be želatinos? Šis receptas leis jums pasigaminti skaidrią, skanią ir tikrą šaltieną, kuri papuoš šventinį stalą. Šaltiena, kuri...

Šeštadienio Žavesys (balandžio 19 d.): Atleiskite Astro-magią—šiandien dvi Zodiako žvaigždės sužibės drąsiomis naujomis nuotykiais!

Šiandien teikia naują galimybę atrasti naujus hobius, galinčius pakeisti jūsų laisvalaikio praleidimą į nepaprastą patirtį. 🎨🌠 Pasinerkite į mūsų rekomendacijas ir raskite savo kitą...
---