Penktadienis, 10 sausio, 2025

Naujausi

Pyragėliai su kopūstais. Ir soti vakarienė, ir gardus užkandis

Šie pyragėliai su kopūstais yra be galo gardūs. Jie tinka ir kaip atskiras patiekalas pietums ar vakarienei, ir kaip šaltas užkandis. Paragaukite!

Sudėtis

  • pusė stiklinės aliejaus
  • pusė stiklinės šalto vandens
  • 400 g miltų
  • kopūstas
  • svogūnai
  • morkos
  • prieskoniai

Gaminimas

Sumaišykite aliejų su vandeniu. Pamažu sudėkite miltus ir užminkykite tešlą. Uždenkite plėvele ir leiskite pailsėti, kol paruošite įdarą.

Susmulkinkite kopūstą, supjaustykite svogūnus ir morkas. Viską patroškinkite. Neužmirškite pagardinti patinkančiais prieskoniais. Įdarą galite pritaikyti ir pagal savo skonį – pridėti grybų ar dar ko nors.

Palikite įdarą atvėsti ir paruoškite pyragėlius. Iškočiokite tešlą ir išspauskite apskritimus. Įdėkite įdaro ir sandariai užspauskite galus. Paruoštus pyragėlius dėkite ant kepimo skardos, sutepkite kiaušinio plakiniu. Galite pabarstyti ir sezamo sėklomis. Pašaukite į iki 180-200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Stebėkite, kada pyragėliai parusvės. Jie iškepa gana greitai.

pica

Kol pyragėliai su kopūstais kepa, galite užsikaisti arbatos. Šis patiekalas puikiai prie jos tiks.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šį žavingą penktadienį (sausio 10 d.) vienas dangiškas ženklas demonstruoja neprilygstamą meistriškumą tvarkos ir organizavimo srityje, o kitas sužavi kiekvieną savo beribiu patrauklumu!

💫 Smalsaujate apie šiandienos horoskopo įžvalgas, sukurtas būtent jums? 🌟 ♒ Vandenis Ei, Vandenis, tu esi tarsi draugystės wifi - unikaliai universalus ir kažkodėl visada esantis...

6 dalykai, kuriuos reikėtų išmesti iš savo šaldiklio dabar pat

Atlaisvinkite daugiau vietos ir sumažinkite maisto švaistymą, pašalindami nereikalingus produktus. Šaldiklis dažnai lieka pamirštas ir netvarkytas – tai vieta, kurioje lengvai kaupiasi pertekliniai produktai, o...
---