Penktadienis, 10 sausio, 2025

Naujausi

Kopūstų traškučiai. Sveikas ir gardus užkandis prie filmo!

Kopūstų traškučiai- užkandis, populiarus visame pasaulyje. Traškūs ir trapūs, skirtingo skonio, jie valgomi Vidurinėje Azijoje, Europoje ir Amerikoje.

Dažniausiai traškučiai gaminami iš specialių veislių bulvių. Kiekvienas gamintojas turi savo slaptą formulę, pagal kurią bulvių traškučiai įgauna savo individualų skonį.

Deja, šis delikatesas turi ir tamsiąją pusę. Jame yra daug kalorijų, todėl traškučius geriausia valgyti mažais kiekiais ir labai retai. Tiems, kurie neįsivaizduoja savo gyvenimo be traškių užkandžių, išsigebėjimas yra saugūs kopūstų traškučiai. Jie gali būti lengvai paruošiami namuose.

Jums reikės:

  • Pekino kopūstai
  • druska
  • pipirai
  • augalinis aliejus

Gaminimas:

Nuplaukite kopūstą, jei reikia nulipkite viršutinius lapus. Nupjaukite šaknis prie pagrindo. Lapus pjaustykite ne labai mažais gabalėliais. Paimkite gilų dubenį ir ten sudėkite kopūstų lapus. Įpilkite šiek tiek aliejaus, druskos ir pipirų. Išmaišykite ir švelniai padėkite lapus ant grotelių iš orkaitės. Įsitikinkite, kad jie neliečia vienas kito. Kepkite žemiausioje temperatūroje. Idealiu atveju jums reikia pasiekti 75 laipsnius per 6 valandas. Jei orkaitė neišlaiko tokios temperatūros, palikite duris atidarytas. Kopūstų traškučiai paruošti, galite juos patiekti! 

Kopūstų traškučiai

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šį žavingą penktadienį (sausio 10 d.) vienas dangiškas ženklas demonstruoja neprilygstamą meistriškumą tvarkos ir organizavimo srityje, o kitas sužavi kiekvieną savo beribiu patrauklumu!

💫 Smalsaujate apie šiandienos horoskopo įžvalgas, sukurtas būtent jums? 🌟 ♒ Vandenis Ei, Vandenis, tu esi tarsi draugystės wifi - unikaliai universalus ir kažkodėl visada esantis...

6 dalykai, kuriuos reikėtų išmesti iš savo šaldiklio dabar pat

Atlaisvinkite daugiau vietos ir sumažinkite maisto švaistymą, pašalindami nereikalingus produktus. Šaldiklis dažnai lieka pamirštas ir netvarkytas – tai vieta, kurioje lengvai kaupiasi pertekliniai produktai, o...
---