Pirmadienis, 21 balandžio, 2025

Naujausi

Kepta lašiša „Princesė”. Kepsnys prabangiai vakarienei!

Žuvies mėgėjams siūlome iškepti šį patiekalą. Lašiša „Princesė” yra labai minkšta ir sultinga. Išbandykite ir tikrai nesigailėsite. Jūsų svečiai įvertins šio patiekalo skonį.

Jums reikės:

  • Lašišos
  • Svogūnų 5 vnt.
  • Morkų 3 vnt. (vidutinio dydžio)
  • Grietinės 1 nedidelio indelio
  • Majonezo penkių šaukštų
  • Citrinos 1 vnt.
  • Augalinis aliejaus kepimui
  • Druskos, pipirų ir prieskonių pagal skonį
  • Petražolių

Gaminimas:

Nuplaukite lašišą, nusausinkite. Supjaustykite porcijomis. Pagardinkite žuvį druska, pipirais ir apšlakstykite citrinų sultimis bei pabarstykite mėgstamais prieskoniais.

Kelis svogūnus nulupkite, supjaustykite kubeliais ir pakepinkite, kol suminkštės, suberkite tarkuotas morkas ir dar šiek tiek pakepinkite.

Supjaustykite žalumynus ir sumaišykite su likusiais pjaustytais svogūnais. Grietinę sumaišykite su majonezu. Apvoliokite lašišą grietinės ir majonezo mišinyje ir sudėkite ant kepimo skardos.

Ant žuvies sudėkite morkas su svogūnais ir paruoštais žalumynais. Supilkite likusį majonezo padažą ir kepkite orkaitėje keturiasdešimt minučių 180-200 laipsnių temperatūroje.

Lašiša „Princesė” paruošta! Labai skani, minkšta, švelni, tikrai atitinka savo pavadinimą. Išbandykite!

lašiša „Princesė"

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Pirmadienio Juokų Horoskopas (Balandžio 21 d.): Meilės Bombos Laukia Trijų Zodiako Ženklų—Jaučiatės Sėkmingi, Bičiuli?

Ką visata jums šiandien suplanavo? Gaukite išskirtinį žvilgsnį į savo likimą ir priimkite artėjančias galimybes! 🌺 Detalės jūsų laukia žemiau. ♒ Vandenis (sausio 20...

Ne tik gimimo data, bet ir laikas daro įtaką žmogaus likimui

Nuo senų laikų žmonės bandė suprasti, kas lemia jų gyvenimo kelią — kodėl kai kurie sulaukia sėkmės lengvai, o kitiems tenka įveikti daugybę kliūčių....
---