Pirmadienis, 27 sausio, 2025

Naujausi

Netikėtas patiekalas. Kalmarai su grietine ir svogūnais

Kalmarai su grietine ir svogūnais gali būti tiek užkandis prie šventinio stalo, tiek įprastas patiekalas kiekvienai dienai, daugeliui žmonių patiks tokių kalmarų skonis!

Jums reikės:

  • Kalmarai – 2 vnt.
  • Svogūnai – 1 vnt.
  • Grietinė – 2 šaukštai
  • Druska, pipirai, lauro lapai – pagal skonį.

Gaminimas:

1. Į puodą įpilkite vandens, sudėkite lauro lapus, pipirus ir druską. pastatykite puodą ant ugnies, kol užvirs.

2. Tuo tarpu išvalykite kalmarus, pašalinkite nereikalingas dalis. Tada gerai nuplaukite po tekančiu vandeniu.

3. Sudėkite kalmarus į verdantį vandenį, suskaičiuokite iki 7 ir išimkite. Jis yra paruoštas ir jūs jau galite jį valgyti, jis pasirodo labai švelnus ir minkštas.

4. Svogūnus supjaustykite žiedais ir sudėkite į gerai įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi ir pakepkite kol suminkštės.

5. Tuo tarpu kalmarus supjaustykite žiedais arba pusžiedžiais. O kai svogūnas pasidaro minkšti, į keptuvę sudėkite susmulkintus kalmarus ir kepkite dar 5 minutes.

6. Po 5 minučių pagardinkite druska ir pipirais. Įpilkite 2 šaukštus grietinės ir gerai išmaišykite. Uždenkite ir troškinkite dar 5 minutes.

Kalmarai su grietine ir svogūnais yra labai skanūs, švelnūs ir kreminiai. Jie nepaliks abejingų.

Kalmarai su grietine ir svogūnais

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Pirmadienio juoką keliantis horoskopas (sausio 27 d.): Trys Zodiako ženklai laukia netikėtų siužeto posūkių su romantikos ir paaukštinimo prieskoniu!

Jaučiate kosmines vibracijas šiandien? Leiskite žvaigždėms vadovauti kiekvienam jūsų žingsniui su šiandienos horoskopu! 🌺 Tyrinėkite savo asmeninį astrologinį patarimą čia. ♒ Vandenis (sausio 20...

Štai kodėl nelipu į lėktuvą be teniso kamuoliuko kišenėje

Keliaujant lėktuvu į rankinį bagažą pravartu įsidėti knygą, ausines ar šiek tiek užkandžių. Tačiau pravers dar vienas dalykėlis, kuris iš pažiūros skirtas visai kitai...
---