Penktadienis, 10 sausio, 2025

Naujausi

Nekaloringi, bet labai sotūs ir skanūs blynai. Išbandykite šį receptą!

Blynai gali būti visokiausių rūšių! Tiems, kuriems pabodo įprasti blynai, siūlome išbandyti šiek tiek kitokį receptą.

Ingredientai:

  • miltai – 2 puodeliai
  • šiltas vanduo – 1,5 puodelio
  • sausos mielės – 7 gramai
  • cukrus – 1 valgomasis šaukštas
  • druska – 1 arbatinis šaukštelis
  • aliejus kepimui

Gaminimas:

  1. Mieles, cukrų ir druską užpilkite šiltu vandeniu ir leiskite mišiniui pastovėti 5 minutes. Per tą laiką mišinio nemaišykite. Išsijokite miltus. Tada išmaišykite gautą mišinį iki vientisos masės ir supilkite į jį miltus. Dar kartą gerai išmaišykite.
  2. Dubenį uždenkite maistine plėvele ir 30 minučių laikykite šiltoje vietoje. Per tą laiką tešla turėtų pakilti maždaug 2 kartus.
  3. Kepkite blynus gerai įkaitintoje keptuvėje su nelipnia danga ir nedideliu kiekiu augalinio aliejaus. Apkepkite blynus iš abiejų pusių iki gražios rudos spalvos.

Skanių blynų!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šį žavingą penktadienį (sausio 10 d.) vienas dangiškas ženklas demonstruoja neprilygstamą meistriškumą tvarkos ir organizavimo srityje, o kitas sužavi kiekvieną savo beribiu patrauklumu!

💫 Smalsaujate apie šiandienos horoskopo įžvalgas, sukurtas būtent jums? 🌟 ♒ Vandenis Ei, Vandenis, tu esi tarsi draugystės wifi - unikaliai universalus ir kažkodėl visada esantis...

6 dalykai, kuriuos reikėtų išmesti iš savo šaldiklio dabar pat

Atlaisvinkite daugiau vietos ir sumažinkite maisto švaistymą, pašalindami nereikalingus produktus. Šaldiklis dažnai lieka pamirštas ir netvarkytas – tai vieta, kurioje lengvai kaupiasi pertekliniai produktai, o...
---