Penktadienis, 10 sausio, 2025

Naujausi

Varškės pyragas su apelsinais be kepimo – tikra atgaiva skonio receptoriams!

Labai kvapnus ir gardus pyragas. Tinka tiems, kurie pritingi kepti!

Sudėtis

Tortui:

250 g sausainių

sausainiai-gaidelis-7-kg.jpg" alt="" width="698" height="698" />

150 g sviesto

50 g cukraus

50 g grietinės

Įdarui:

1 apelsino sultys

2 dideli apelsinai

250 g varškės

150 g cukraus

150 ml grietinėlės

Papuošimui:

2 apelsinai

1 pakelis želatinos

Gaminimas:

Į formą sudėkite apelsino gabalėlius, užpildykite želatina, paruošta taip, kaip nurodyta ant pakelio.

Sutrupinkite sausainius, sumaišykite su cukrumi ir ištirpintu sviestu, supilkite grietinę.

Gautą mišinį supilkite į apvalią 25 cm skersmens formą su nuimamomis sienelėmis, gerai suspauskite šaukštu ir padėkite į šaltą vietą maždaug 15-20 minučių.

Įdarui sutrinkite varškę su cukrumi, supilkite apelsinų sultis ir sudėkite apelsino griežinėlius. Maišykite 2-3 minutes. Išplakite grietinėlę ir sumaišykite su varške.

Išimkite pyragą iš šaldytuvo, sudėkite įdarą ir vėl padėkite į šaldytuvą 10 minučių. Kai pyragas atšals, uždėkite jį ant apelsinų, užpiltų želatina, ir palikite 10 minučių. Apverskite lėkštę. Po to pyragą galima pjaustyti.

Skanaus!

Šaltinis

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šį žavingą penktadienį (sausio 10 d.) vienas dangiškas ženklas demonstruoja neprilygstamą meistriškumą tvarkos ir organizavimo srityje, o kitas sužavi kiekvieną savo beribiu patrauklumu!

💫 Smalsaujate apie šiandienos horoskopo įžvalgas, sukurtas būtent jums? 🌟 ♒ Vandenis Ei, Vandenis, tu esi tarsi draugystės wifi - unikaliai universalus ir kažkodėl visada esantis...

6 dalykai, kuriuos reikėtų išmesti iš savo šaldiklio dabar pat

Atlaisvinkite daugiau vietos ir sumažinkite maisto švaistymą, pašalindami nereikalingus produktus. Šaldiklis dažnai lieka pamirštas ir netvarkytas – tai vieta, kurioje lengvai kaupiasi pertekliniai produktai, o...
---