Penktadienis, 10 sausio, 2025

Naujausi

Išbandykite šį neįprastą receptą: keptas viščiukas vien druskos marinate!

Ar kada bandėte marinuoti viščiuką vien druska?

Reikės:

1 kg druskos

viščiuko, sveriančio apie 1,5 kg

Gaminimas:

Paskirstykite druską ant viščiuko odos.

Suriškite viščiuko kojas ir padėkite ant druskos nugara žemyn. Sparnelių galus uždenkite folija, kad neapdegtų.

Kepkite 180 ° C temperatūroje apie valandą.

Patikrinkite, ar mėsa iškepusi, pradurdami ją dantų krapštuku. Iš jos išsiskiriančios sultys turėtų būti skaidrios.

Tokiu būdu kepta vištiena įgaus traškią plutą ir bus labai sultinga.

Skanaus!

Šaltinis

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šį žavingą penktadienį (sausio 10 d.) vienas dangiškas ženklas demonstruoja neprilygstamą meistriškumą tvarkos ir organizavimo srityje, o kitas sužavi kiekvieną savo beribiu patrauklumu!

💫 Smalsaujate apie šiandienos horoskopo įžvalgas, sukurtas būtent jums? 🌟 ♒ Vandenis Ei, Vandenis, tu esi tarsi draugystės wifi - unikaliai universalus ir kažkodėl visada esantis...

6 dalykai, kuriuos reikėtų išmesti iš savo šaldiklio dabar pat

Atlaisvinkite daugiau vietos ir sumažinkite maisto švaistymą, pašalindami nereikalingus produktus. Šaldiklis dažnai lieka pamirštas ir netvarkytas – tai vieta, kurioje lengvai kaupiasi pertekliniai produktai, o...
---