Blynai – tai vienas iš tų patiekalų, kuris visada sukelia jaukumo ir namų šilumos jausmą. Jie gali būti puikus pasirinkimas tiek pusryčiams, tiek desertui ar net lengvai vakarienei. Šis receptas padės iškepti minkštus, elastingus ir gardžius blynus, kurie puikiai tiks tiek vieni patys, tiek su mėgstamu įdaru. Išbandykite ir nustebinkite savo šeimą ar draugus nuostabiu skoniu! Štai blynų tešla su karštu vandeniu!
Sudėtis:
- 1,5 puodelio verdančio vandens
- 1,5 puodelio pieno
- 2 kiaušiniai
- 1,5 puodelio miltų
- 1,5 šaukšto sviesto
- 1,5 šaukšto cukraus
- 0,5 šaukštelio druskos
- vanilės

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti
Gaminimas:- Kiaušinius išplakite su cukrumi, įberkite druskos ir vanilės.
- Įpilkite pieno ir palaipsniui supilkite miltus.
- Nenustodami plakti, plona srovele supilkite išlydytą sviestą, o po to verdantį vandenį.

4. Palikite tešlą pusvalandžiui, kad visi ingredientai harmoningai susimaišytų. Ir tada pradėkite kepti.
5. Įpilkite tešlos į įkaitintą keptuvę plonu sluoksniu, palaukite 1–2 minutes (kol drėgmė dings nuo blyno paviršiaus), tada apverskite. Jei jums patinka įdaryti blynai, rinkitės tradicinius (varškės, grybų, uogų ir kt.) įdarus arba sukurkite savo.
Skanaus!


Esu Jovita, viena iš Hitas.lt straipsnių autorių. Jau nuo mažens mėgstu gaminti ir džiaugiuosi, kad mama leido eksperimentuoti virtuvėje. Mėgstamiausi patiekalai, be abejonės, desertai. Taip pat mėgstu „suktis” namuose, tad skaitytojams stengiuosi pateikti ne tik įdomių receptų, bet ir naudingų patarimų namų ruošoje.