Penktadienis, 10 sausio, 2025

Naujausi

Naminiai čeburekai iš tešlos be varškės: patikrintas receptas!

Ši tešla – tiesiog nuostabi! Būtinai išbandykite!

Sudėtis

Tešlai:

3,5 puodelio miltų

1/2 šaukštelio druskos

1 puodelio verdančio vandens

100 g sviesto

1 kiaušinio

Įdarui:

500 g maltos kiaulienos

3 svogūnų

druskos, pipirų pagal skonį

Gaminimas:

Dubenyje sumaišykite išsijotus miltus ir druską, užpilkite stikline verdančio vandens ir greitai išmaišykite šakute.

Šiek tiek išplakite ištirpintą sviestą su kiaušiniu ir nedelsdami supilkite į miltų masę.

Minkykite labai minkštą ir švelnią tešlą, uždenkite ją servetėle ir pradėkite daryti įdarą.

Nuluptus svogūnus perleiskite per mėsmalę, sudėkite į maltą mėsą ir įberkite druskos, pipirų bei gerai išmaišykite.

Tešlą padalinkite į kelias dalis ir labai plonai iškočiokite.

Mėsos įdarą paskleiskite ant vienos tešlos pusės ir uždenkite kita tešlos puse. Atsargiai sutvirtinkite čebureko kraštus.

Kepkite įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių.

Skanaus!

Šaltinis

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šį žavingą penktadienį (sausio 10 d.) vienas dangiškas ženklas demonstruoja neprilygstamą meistriškumą tvarkos ir organizavimo srityje, o kitas sužavi kiekvieną savo beribiu patrauklumu!

💫 Smalsaujate apie šiandienos horoskopo įžvalgas, sukurtas būtent jums? 🌟 ♒ Vandenis Ei, Vandenis, tu esi tarsi draugystės wifi - unikaliai universalus ir kažkodėl visada esantis...

6 dalykai, kuriuos reikėtų išmesti iš savo šaldiklio dabar pat

Atlaisvinkite daugiau vietos ir sumažinkite maisto švaistymą, pašalindami nereikalingus produktus. Šaldiklis dažnai lieka pamirštas ir netvarkytas – tai vieta, kurioje lengvai kaupiasi pertekliniai produktai, o...
---